سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

دوئل دیدنی دستیاران تیم ملی والیبال| صدرنشینی سپاهان و ارومیه ای ها

  • کد خبر: ۸۷۱۸۲
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۸
دوئل دیدنی دستیاران تیم ملی والیبال| صدرنشینی سپاهان و ارومیه ای ها
تیم فولاد مبارکه سپاهان اصفهان با شکست لبنیات هراز آمل در پایان هفته پنجم لیگ برتر والیبال صدرنشین ماند و تیم شهرداری ارومیه پنجمین برد خود را با شکست سایپا به دست آورد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، هفته پنجم لیگ برتر والیبال به دوئل دستیاران تیم ملی تبدیل شده بود. در اصفهان یاران رحمان محمدی راد در یک بازی سرشار از تجربه و انگیزه ۳ بر یک تیم بهروز عطایی در هراز آمل را شکست دادند. بازیکنان باتجربه سپاهان به ویژه امیر غفور در این بازی کولاک کرد.
در سیرجان تقابل پیکان با فولاد سیرجان ایرانیان با پیروزی شاگردان پیمان اکبری مقابل یاران سعید رضایی همراه بود.
در گرگان، اما پاس بی ستاره این شهر همچنان روی نوار این پیروزی گام برداشت و قاطعانه تیم هورسان رامسر را مغلوب ساخت. پاسی‌ها در نبود سعید رنجبر به سرویس‌های عالی محراب ملکی و توپ گیری‌های دیدنی عماد جوینده دل بست.
در رفسنجان تیم مس به یک پیروزی سه بر صفر باورنکردنی در رویارویی با شهرداری گنبد دست پیدا کرد. در نبود پاسور اصلی مس احد حسن زاده با پاس‌های بی نقص خود آبشارزن‌های این تیم مانند موعود آقاپور و جواد حسین آبادی را به بهترین وجه به پرواز درآورد.
در ارومیه ابتدا شهرداری ورامین با نمایشی برتر تیم جوان آذرباتری را شکست داد. در تیم ورامین اکبر ولائی و بهمن جهاندیده با تجربیات بالا عامل برتری بودند. ضمن اینکه رضا طهماسیان نیز با ورود خود پیروزی ورامینی‌ها را تسریع ساخت.
دیدار سایپا با شهرداری ارومیه آن طوری که انتظار می‌رفت از آب در نیامد و تیم شهرداری در نبود صابر کاظمی از آبشار‌های احد رضایی، امیر سرلک و رحمان داوودی بیشترین بهره را برد. در این تیم قاسم کارخانه نیز مانند همیشه عملکردی در خور تحسین داشت.
در ماراتن دیدنی کنار دریاچه زریوار، شهداب شانس آورد که از توفان بازیکنان گمنام مریوان جان سالم به در برد. در تیم مریوان رادین احمدی، ابوالفضل قلی پور و اشکان حقدوست کاری کردند، کارستان، اما شهداب در روزی که سلیم چپرلی را آماده و قبراق داشت، از آبشار‌های قدرتی و سرعتی هادی برشان و فدریکو پریرا امتیازات لازمه را در ست پنجم به دست آورد.
این بازی با اخراج کمک مربی تیم مریوان همراه بود. داور با نشان دادن کارت زرد و قرمز به اعتراض وی پاسخ داد. درباره داوری مسابقات هر هفته اخبار انتقادآمیزی به دست ما می‌رسد، ولی ترجیح می‌دهیم که واقعیت‌ها را از ناظران داوری بشنویم.
نتایج کامل هفته پنجم لیگ برتر مردان به قرار زیر است:

آذرباتری ارومیه یک – شهرداری ورامین ۳ (۲۱ بر ۲۵، ۲۵ بر ۲۱، ۲۳ بر ۲۵ و ۲۱ بر ۲۵)

فولاد سیرجان ایرانیان صفر – پیکان تهران ۳ (۲۳ بر ۲۵، ۱۹ بر ۲۵ و ۲۷ بر ۲۹)

پاس گرگان ۳ – هورسان رامسر صفر (۲۵ بر ۲۰، ۲۵ بر ۱۳ و ۲۵ بر ۱۹)

مس رفسنجان ۳ – شهرداری گنبد صفر (۲۵ بر ۱۸، ۲۶ بر ۲۴ و ۲۵ بر ۲۰)

راه‌یاب ملل مریوان ۲ – شهداب یزد ۳ (۲۱ بر ۲۵، ۲۵ بر ۲۱، ۱۴ بر ۲۵، ۲۵ بر ۱۴ و ۱۱ بر ۱۵)

فولاد مبارکه سپاهان اصفهان ۳ – لبنیات هراز آمل یک (۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۲۰، ۲۵ بر ۲۷ و ۲۵ بر ۲۲)

شهرداری ارومیه ۳ – سایپا تهران صفر (۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۱۷ و ۲۵ بر ۲۲)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->